CDW Grote Trek

Hallo allemaal,

Ook dit jaar organiseert de C.D.W stam van Scouting Berdenis Van Berlekom weer de Grote Trek. Dit jaar al voor de 63e keer !

Voor diegenen die niet weten wat de Grote Trek inhoudt, een korte uitleg :

De Grote Trek is een wandelevenement bedoelt voor alle scouts uit de regio Zeeland. Er zijn 3 routes die gelopen kunnen worden, dus voor iedere speltak is er een passende route.

We hebben routes van 3 km, 5 km  en 10 km en deze loop je door diverse routetechnieken toe te passen!

Ook zijn er per route leuke posten met activiteiten waar punten mee te verdienen zijn en ook zijn de postspellen gemaakt op de lopende doelgroep. Aan het eind van de middag volgt er na de puntentellingen per trek een prijsuitreiking en ligt er voor iedere deelnemer een leuk aandenken en naambandje te wachten.

Kortom een gezellige middag met alle scouts uit Zeeland.

Bij aanmelding graag aangeven aan welke route je mee wilt lopen en ook het geschatte aantal scouts.

Er is dit jaar een pin aanwezig dus bij voorkeur betalen met pin !

Mochten er nog vragen zijn over jullie deelname, dan kunnen jullie natuurlijk altijd even contacten naar ons.

Ook zoeken wij nog vrijwilligers die ons willen helpen tijdens de Grote Trek door bijvoorbeeld te helpen bij de postlocaties.Mocht je hier interesse in hebben, doe ons dan ook een berichtje zodat we contact met je op kunnen nemen!

We hopen dat jullie allemaal aanwezig zullen zijn, zodat we er ook dit jaar weer een geslaagde editie van kunnen gaan maken en hopelijk dit jaar met beter weer !

Groetjes van de C.D.W stam Middelburg

John Wijkhuijs