Bevers

180px-speltakteken_bevers_2010Leeftijd: 5 tot en met 7 jaar
Opkomsttijd: zaterdagmiddag tussen 14.00 en 16.30 uur

Hotsjietonia

Het programma van de bevers is gebaseerd op het thema het dorp Hotsjietonia, een thema dat aansluit bij de fantasiewereld van de kinderen. De bevers brengen hun opkomst wekelijks door in en rondom het dorp Hotsjietonia, daar vind je allemaal verschillende huizen. Hier wonen de dorpsbewoners van het dorp. Je vindt er Proffesor Plof en Rozemarijn, Rebbel en Bas Bos, Stanley Stekker, Sterre Stroom en Steven Stroom, Keet Kleur en Fleur Kleur en Noa. Stuiter is meestal te vinden op het speelveld, maar vaak is hij ook op stap met één van de dorp bewoners.

Vrij spelen

Het beverprogramma heeft verschillende activiteitengebieden, te weten uitdagende scouting technieken, expressie, sport en spel, buitenleven, internationaal, samenleving, identiteit en veilig en gezond. Maar bevers houden vooral van spelen. Spelen in de natuur, sportief spelen, toneelspelen of gewoon samen spelen. Spelenderwijs ontdekken ze de wereld om zich heen. En daarvoor hoeven ze niet eens op reis, want in Hotsjietonia is genoeg te beleven.

De opkomst

Bevers draaien gemengd (jongens en meisjes samen) en spelen in het beverlokaal op de begane grond van het groepsgebouw. De bevers zijn te herkennen aan hun rode blouse met beverlogo. Verder dragen ze uiteraard ook een das.

Internet

Meer informatie over de bevers en het dorp Hotsjietonia is hier te vinden.

Contact

Momenteel hebben we geen Bever-speltak. Wilt u meer informatie over de bevers, heeft u vragen? Neem dan contact op via de contactenpagina.