Grote Trek 2011

Langs deze weg willen we als CDW Stam graag bekend maken dat we weer een Grote Trek gaan organiseren. Deze zal plaats vinden op 19 maart 2011. Het is dan dubbel feest, de B.v.B. bestaat 100 jaar en het is de 55ste Grote Trek! Hebben je zin om een stukje te wandelen over de Zeeuwse bodem met hopelijk goed weer? Meldt je aan!

We organiseren voor elke speltak ( land, water, lucht etc. ) Jong en oud. Bevers, Welpen, Scouts, Explo’s, kortom alle speltakken zijn welkom. Voor de kleine onder ons hebben we een tocht van ong. 3 km, de iets grotere krijgen ong. 5 kilometer voor de kiezen, en de grootste zullen moeten bikkelen om de ong. 10 km binnen te slepen.

We willen zorgen dat iedereen er bij kan zijn. We zouden het dan ook leuk vinden als je om 13:00 uur aanwezig bent op de startlokatie. ( Deze wordt later bekend gemaakt ) Om 13:30 willen we dan uiteindelijk per groepje of speltak vertrekken.

Vragen / Interesse?

Meldt je aan of mail via: info@cdwstam.nl, vermeld even met met hoeveel leden je komt en met hoeveel leiding. Vertel ons even namens welke groep je komt,  en met welke speltak je komt.

Tot ziens op 19 maart!