Opkomst Christiaan de Wetstam (29-6 t/m 30-6-2012)

Deze week hadden we weer een leuk activiteit op het programma staan bij de stam namelijk kanovaart en overnachting.

We kwamen rond half 8 aan bij het scoutinggebouw en hebben gelijk de kano’s op de kar gelegt om daarna direct naar de piet te rijden.

Nadat de spanbanden weer goed vast zaten (deze waren los gekomen) en we met z’n allen waren aangekomen gingen we snel het water in met onze kano’s.

We zijn naar de Spieringplaat gevaren om daar gezellig een biertje te drinken en muziek te luisteren.

Zonsondergang Spieringplaat ( C ) H. de Keijzer

Helaas kwamen er al snel donkere wolken onze kant op en moesten we maar snel terug gaan want een echte scout weet dat je niet op een open terrein moet gaan staan als er onweer op komst is !

Toen we weer op het scoutinggebouw waren zijn we daar maar weer verder gegaan met drankjes nuttigen en muziek te luisteren en natuurijk onze vriend malik bellen voor de nachtelijke maaltijd !!

De volgende morgen hebben we alles opgeruimd en hebben we een lekker ontbijt gehaalt bij bakker bart.

Om 11 uur was de opkomst afgelopen en zijn we weer huiswaards gekeerd.

Het was een geslaagde opkomst !