Opkomsten afgelopen tijd

7 september 2012

Deze vrijdag gingen we kanoën in het donker oftewel nacht kanoën. Bij industrieterrein Arnestein gingen we te water, waarna we vervolgens over de vesten voeren. Onderweg deden we nog even een eilandje aan, waar we een drankje deden. Ricardo was toen hij van het eilandje af wilde nog in het water gepleurd. Toen is Ricardo naar huis gegaan om schone kleren aan te trekken en zijn wij naar het gebouw gegaan.

5 oktober 2012

We gingen we met de hele stam karten. We verzamelden om 20.30 uur bij de kartbaan in Middelburg. Voordat we gingen karten moesten we nog wel even op de foto voor de kartpas. Vervolgens deden we de eerste heat. Roel  won de eerste heat met een verschil van slechts drie tiende van Erik. Na de eerste heat kregen we nog wat uitleg van hoe we het in de tweede ronde nog beter zouden kunnen doen qua tijd. De tweede ronde won Erik die twee seconde sneller was dan tijdens zijn vorige heat.

Onze Rondetijden

Onze Rondetijden

9 november 2012

Deze opkomst stond in het teken van het spel Twister. We gingen op de Welpenzaal het spel twister spelen. We gebruikten ook de muur om te spelen. Je kon je handen en voeten tegen de muur, een tafel die op z’n kant lag en de grond leggen. Het was wederom een gezellige opkomst, omdat het met een drankje op best lastig was om overeind te blijven.

23 november 2012

Deze opkomst hebben we een aantal drankspelletjes gedaan. We gingen kingsen. Dat is een drankspel met kaarten, waarbij je bijvoorbeeld drankregels kan opstellen. Veel gelachen deze opkomst, omdat iedereen zoveel mogelijk wou drinken.

30 november 2012

Om 20.30 uur gingen we poolen bij de Poolcafé Roadhouse in Middelburg. Bol had helaas wel de verkeerde tafels gereserveerd. Hij had die bij het raam moeten reserveren bij de dames. Na een halfuurtje zijn we in de rokersruimte gaan poolen. Daar hebben we ook nog ff op een mini-pooltafel gepoold. Na het poolen zijn we naar het gebouw gegaan om nog even een drankje te doen.

Gezelliog avondje poolen

Gezelliog avondje poolen